Playlist van 18/10/2018
Little River Band
It's A Long Way There
03:15
Boudewijn De Groot
Tante Julia
03:13
Engelbert Humperdinck
The Last Waltz
03:10
Chris Rea
Josephine
03:06
David Bowie
Heroes
03:02
Verhuisbericht
Oldies radio RGR Leuven heeft van de Vlaamse Regering een nieuwe erkenning gekregen voor de komende 9 jaar.

Oldies radio RGR Leuven dient wel van FM frequentie te wisselen.

Oldies radio RGR Leuven is vanaf 2018 te beluisteren op 104.9 FM.

Verhuis dus mee naar 104.9 FM voor de beste 60's,70's & 80's hits.

De RGR groep heeft nog meer frequenties gekregen van de Vlaamse Regering en zal binnenkort ook te beluisteren zijn met RGR2 in Aarschot op 107.6 FM, Heist o/d Berg 106.8 FM en Lier 107.1 FM.

Oldies radio RGR blijft tevens overal te beluisteren via je ipad, pc, gsm, laptop. Klik op LUISTER LIVE op deze pagina en je mist geen seconde.Nieuws en weer


  Er is opnieuw geen doorbraak rond de Brexit. De Europese top in Brussel werd nochtans cruciaal genoemd. Er werd verwacht dat de Britse premier May met nieuwe voorstellen zou komen. Maar da's niet gebeurd. May vertrok al na 20 minuten langs een achterdeur, weg van de camera's. De Europese hoofd-onderhandelaar Michel Barnier zei achteraf dat er al veel vooruitgang geboekt is. Maar nog niet genoeg: Normaal zou er half november een nieuwe top komen over de Brexit. Maar die is geschrapt, tot er nog meer vooruitgang geboekt is. Op 29 maart volgend jaar stapt het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie.

  Meer dan de helft van de Belgen die werken, willen een flexibel loonpakket. Ze willen zelf kunnen kiezen hoe hun loon wordt samengesteld. Het is een bevraging van hr-bedrijf SD Worx: In de meeste bedrijven hebben werknemers nog geen zeggenschap, in 1 op de 10 kan het wel.

  De student van 18, die op het Russische schiereiland Krim 19 mensen doodschoot in zijn school, wilde wraak nemen op de leraren. Dat zeggen Russische media. De dader veroorzaakte eerst een explosie in de refter, en begon daarna te schieten. Er vielen ook tientallen gewonden. De dader pleegde uiteindelijk zelfmoord.

  Vannacht meer wolken. Minima rond 12 graden. Morgen eerst veel wolken, later klaart het op bij 18 graden.
©® Oldies Radio RGR 2018