Playlist van 16/01/2019
Joe Dassin
Les Champs Elysees
00:05
John Travolta
Summer Nights
00:01
Anita Meyer
The Alternative Way
23:46
Anita Meyer
The Alternative Way
23:46
Engelbert Humperdinck
A Man Without Love
23:43
ON AIR
RGR classic hits voor Aarschot, Heist o/d Berg, Leuven, Lier en de zuiderkempen.

Zoek ons op 104.9 FM - 106.8 FM - 107.1 FM - 107.6 FM voor de beste 60's, 70's, 80's hits.

RGR classic hits overal te beluisteren via je ipad, ipod, pc, gsm of laptop.

Klik op LUISTER LIVE of download onze app.Nieuws en weer


  De Vlaamse regering ontvangt straks een delegatie van de spijbelende klimaatjongeren. Ze wil met de leerlingen praten, na hun betoging van vorige week in Brussel. Toen spijbelden zo'n 3.000 leerlingen, om een beter klimaatbeleid te eisen. Initiatiefneemster Anuna De Wever.Morgen komen ze trouwens OPNIEUW op straat.

  Ook oud-staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken stelt zich burgerlijke partij in het onderzoek naar de fraude met humanitaire visa. De zaak draait rond het Mechelse NVA-gemeenteraardslid Melikan Kucam. Die zou in ruil voor duizenden euro's mensen op een lijst voor een visum gezet hebben. De man had nauwe contacten met het kabinet-Francken, dat de visa toekende. Francken spreekt van misbruik van vertrouwen. Eerder had ook huidig minister voor Asiel en Migratie Maggie De Block zich burgerlijke partij gesteld.

  In Frankrijk zijn twee tennissers opgepakt in een onderzoek naar matchfixing en gokfraude. Dat meldt de Franse sportkrant L'Equipe. Ze zouden geld gekregen hebben om op een klein dubbeltornooi een set met een afgesproken score te verliezen. Het gaat om 2 jonge tennissers, van 21 en 25. Het zijn geen bekende namen. In totaal zouden er tientallen spelers van over de hele wereld betrokken zijn. Het onderzoek is vorig jaar in ons land gestart. Hier is toen een man opgepakt, die het brein achter de hele zaak zou zijn.

  Vanmiddag grijs en zo goed als droog bij 7 graden. Vanavond en vannacht gaat het regenen. Morgen geregeld buien bij 5 graden.
©® Oldies Radio RGR 2019