Playlist van 19/08/2017
Kirsty Maccoll
Days
01:39
Rubettes
Juke Box Jive
01:36
Tom Jones
Daughter Of Darkness
01:33
Bonnie Pointer
Heaven Must Have Sent You
01:28
Association
Windy
01:26
Welkom
Oldies radio RGR 105.6 Leuven is de enige echte muziekzender in Leuven met enkel en alleen 60's, 70's & 80's hits.
Bij ons kan je 24 uur per dag, onder het motto 'altijd oldies', bijna non-stop van de beste oldies genieten.

Alle grote sterren zoals Elvis Presley, The Beatles, Diana Ross & The Supremes, Cliff Richard, Bee Gees, Abba, Frank Sinatra, Tom Jones en onze eigen vlaamse sterren Will Tura, Willy Sommers en vele anderen zijn elke dag van de partij op Oldies radio RGR.

De beste 60's, 70's & 80's, vlotte dj's, de city update met al het nieuws uit Leuven, het Belga wereldnieuws en weer updates.

Oldies radio RGR is overal te beluisteren via je ipad, pc, gsm, laptop. Klik op LUISTER LIVE op deze pagina en oordeel zelf !Nieuws en weer


  In het voetbal heeft Zulte Waregem met 0-4 gewonnen op het veld van Standard. Alle doelpunten vielen pas in het laatste kwartier. Trainer van Zulte Waregem, Franky Dury.Het is voor Zulte-Waregem de derde zege van het seizoen.

  Steve Bannon, de strategisch raadgever van de Amerikaanse president Trump, verlaat het Witte Huis. Daar waren al een tijdje geruchten over, maar 't is nu bevestigd door het Witte huis zelf. De nieuwe kabinetchef John Kelly wil wellicht schoon schip maken, zegt Amerika-kenner Herman Matthijs: Volgens een woordvoerder van het Witte Huis gebeurde het ontslag in onderling overleg.

  In Venezuele heeft de nieuwe grondwetgevende vergadering beslist dat het de bevoegdheid van het parlement overneemt. Die grondwetgevende vergadering werd vorige maand opgericht na de verkiezingen. De oppositie had daar toen veel kritiek op. Ze vermoedt dat de vergadering de macht van president Maduro wil uitbreiden en op die manier een dictatuur wil installeren. De grondwetgevende vergadering maakt nu alleszins het parlement monddood, dat door de oppositie wordt gecontroleerd.

  Het is op de meeste plaatsen droog. De temperaturen dalen vannacht tot zo'n 15 graden. Morgen wisselvallig met hier en daar buien, vanaf zondag meestal droog met opklaringen. We halen dan tot 21 graden.
©® Oldies Radio RGR 2017