Playlist van 19/02/2019
Joe Dassin
Les Champs Elysees
00:05
John Travolta
Summer Nights
00:01
Anita Meyer
The Alternative Way
23:46
Anita Meyer
The Alternative Way
23:46
Engelbert Humperdinck
A Man Without Love
23:43
ON AIR
RGR classic hits voor Aarschot, Heist o/d Berg, Leuven, Lier en de zuiderkempen.

Zoek ons op 104.9 FM - 106.8 FM - 107.1 FM - 107.6 FM voor de beste 60's, 70's, 80's hits.

RGR classic hits overal te beluisteren via je ipad, ipod, pc, gsm of laptop.

Klik op LUISTER LIVE of download onze app.Nieuws en weer


  Bij een steekpartij aan het station van Mol, in de provincie Antwerpen, zijn twee meisjes van 16 en 17 gewond geraakt. Een van de slachtoffers is er erg aan toe. Zij kreeg een messteek in de buik. Robert Lehaen van de politie.De aanleiding voor de steekpartij is nog niet duidelijk. Maar de vier kenden elkaar wel.

  Alle hulpdiensten hebben snel en correct gehandeld bij het dodelijk ongeval met de brommobiel in Sint-Genesius-Rode. Dat zegt minister van Binnenlandse Zaken De Crem. Bij dat ongeval vielen 2 doden. Volgens de liberale overheidsvakbond is de noodcentrale van Leuven zwaar in de fout gegaan, door de brandweer pas als 3de te verwittigen - terwijl zij het dichtst bij het ongeval waren. De hulpdiensten zijn meteen uitgerukt, zegt De Crem. Maar de brandweer is daar standaard niet bij. Pas wanneer er melding is van mensen die gekneld zitten, wordt de brandweer gealarmeerd. En die melding kwam pas later.

  Het Rode Kruis gaat kleuters leren hoe ze eerste hulp moeten bieden. Bijvoorbeeld als ze iemand zien met een bloedneus of een brandwonde. Ine Tassignon van het Rode Kruis.Ze gaan de kinderen ook leren hoe ze de 112 kunnen bellen.

  Vannacht gaat het lichtjes regenen. Minima rond 7 graden. Morgen droog en wisselend bewolkt bij 10 graden. Woensdag bewolkt, maar het blijft droog. Vanaf donderdag wordt het weer zonnig.
©® Oldies Radio RGR 2019